Print

 

Even kennismaken .....

Welgelegen is een terrein voor echte rustzoekers, op zo'n 1100m van strand, bos en duinen, van Oosterschelde en de Noordzee. Hier kunt u kamperen in de voormalige boomgaard of een huisje huren met veel privacy en voorzien van alle mogelijke luxe. Ook hebben vele gasten hier een eigen chalet op een riante standplaats, of een seizoenplaats midden in het groen. Kampeerplaatsen zijn voorlopig bezet, maar in september weer mogelijk. In juli is er nog 1 huisje vrij (daarna weer in september), en chalet/seizoenplaatsen zijn helaas voorlopig niet beschikbaar.

 

bezetting 2020:

Tot 28 augustus zijn alle kampeerplaatsen helaas bezet. Huisjes zijn bezet tot 2 oktober. Wilt u een kampeerplaats huren vanaf 28 augustus, of een huisje huren vanaf 2 oktober? Neem dan gerust contact op, we helpen u graag!

 

BELANGRIJKE INFO M.B.T. COVID-19

 

Welgelegen heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten!

De grote vraag was steeds; hoe kunnen we uw verblijf dit jaar zo veilig mogelijk te maken? Met een branche-protocol en gegevens over virusoverdracht is een eigen plan van aanpak geschreven. U zult daar in de praktijk ook best iets van merken. Er gelden dit jaar enkele regels, en we moeten u vragen hier en daar iets te poetsen, zelfs tijdens uw vakantie (sorry daarvoor!). Welgelegen neemt de overheidsregels serieus en vraagt dit ook van alle aanwezige gasten op het terrein. Maar het grote voordeel hiervan is: op deze manier kunt u zich bij Welgelegen dit jaar veilig voelen en echt genieten van onbezorgde vrije dagen. Klik onderaan deze pagina door voor de specifieke informatie voor huurders van huisjes, voor kampeerders, voor chalet-eigenaren en voor kampeerders met een seizoenplaats. En vanzelfsprekend: neem gerust contact op als u een vraag heeft, we helpen u graag!

 

BELANGRIJK, VOOR ALLE GASTEN:

Klachten; heeft u corona-gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat uzelf eerst testen. Krijgt u tijdens uw verblijf klachten? Breek uw verblijf af en laat u thuis testen.

Hoe omgaan met 1,5m; hou altijd minstens 1,5m afstand van medegasten. Passeren op paden gaat als volgt; loop/fiets beiden door een andere berm. Praten op het pad? Blijf samen op 1,5m afstand, en ook aan de kant van 1 berm. Een passant kan dan altijd veilig passeren via de andere berm. Het is daarnaast verplicht 1,5m afstand van bezoek en logees te houden, als zij niet op hetzelfde woonadres zijn ingeschreven als uzelf.

Desinfecteren; volg alle instructies op en raak contactpunten alleen aan met handschoenen of gebruik ter plaatse het aanwezige desinfectiemiddel (bv bij de vuilcontainers).

Bezoek / logees; wees terughoudend met bezoek en logees om drukte te voorkomen, en zorg dat dit jaar al uw bezoek of logees vooraf op de hoogte zijn van de regels. Meld daarnaast al uw bezoek en logees vooraf bij Welgelegen.

Receptie gesloten; de receptie is piepklein en blijft daarom voorlopig gesloten; 1,5m is daar niet mogelijk. Welgelegen is echter op alle mogelijke manieren bereikbaar voor u als aanwezige gast. Per telefoon, mail, sms, WhatsApp en ook via de noodtelefoon.

 

 

Hartelijke groeten uit Burgh-Haamstede,

en alvast een fijne tijd bij Welgelegen!

Willem de Jong & Linda Kenters

 

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.