Print

 

 

Graag heten we u ook in 2022 weer van harte welkom!

 

 

 

Even kennismaken .....

Welgelegen is een terrein voor echte rustzoekers, op zo'n 1100m van strand, bos en duinen, van Oosterschelde en de Noordzee. Hier kunt u kamperen in de voormalige boomgaard (per nacht, per seizoen of per voorseizoen) of 1 van de 4 huisjes huren (max. 4p en max. 6p) met veel privacy en voorzien van alle mogelijke luxe (o.a. met whirlpoolbad en/of vloerverwarming!). Ook hebben vele gasten hier een eigen chalet op een riante standplaats.

 

 

BELANGRIJKE INFO M.B.T. CORONA:

 

PRAKTISCHE MAATREGELEN:

Klachten; heeft u corona-gerelateerde klachten? Laat uzelf testen en blijf thuis indien de test positief blijkt. Krijgt u tijdens uw verblijf klachten? Laat u testen, breng een eventuele quarantaine thuis door, niet op uw vakantie-adres.

Hou 1,5m afstand; De receptie is piepklein, 1,5m afstand is daar niet mogelijk, en daarom gesloten zolang er quarantaine-maatregelen zijn. Op deze manier voorkomen Linda en Willem vele situaties die anders zouden zorgen voor quarantaine. Welgelegen is echter op alle andere mogelijke manieren bereikbaar voor u als aanwezige gast. Per telefoon, mail, sms, WhatsApp en ook 24 uur per dag via de noodtelefoon. Op afspraak staan Willem en Linda graag buiten bij de receptie voor u klaar!

Sanitair-gebouw voor kampeerders / desinfecteren; Extra schoonmaak wordt ingezet gedurende het hele jaar. Alleen een beperkt aantal mensen (vooraf aangemelde kampeergasten) maakt bij Welgelegen gebruik van het sanitairgebouw. In en rond het sanitairgebouw vindt u bij kranen, toiletten, douches en wastafels desinfectie-middelen en doekjes. Na elk gebruik vragen we u het gebruikte sanitair schoon achter te laten, om onderlinge besmetting tegen te gaan. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook voor gebruik nog extra desinfecteren. Op deze manier neemt Welgelegen ook dit jaar weer alle mogelijke voorzorgsmaatregelen.

Vakantiehuisjes / desinfecteren; Vakantiewoningen worden door Welgelegen na ieder vertrek grondig gelucht, en alle mogelijke contactoppervlakken worden gedesinfecteerd voordat nieuwe gasten arriveren. Aan vertrekkende gasten wordt gevraagd moltonhoezen, doekjes, etc. in de wasmachine van het huisje achter te laten, en alle ramen open te zetten bij vertrek.

Bezoek / logees; het maximaal aantal te ontvangen gasten hangt af van actuele RIVM-regels en kan wisselen gedurende het jaar. Standaard vragen we u echter terughoudend te zijn met bezoek en logees, en ervoor te zorgen dat uw bezoek of logees vooraf op de hoogte zijn van de regels van RIVM. Meld daarnaast al uw bezoek en logees vooraf aan bij Welgelegen.

 

 

 

Hartelijke groeten uit Burgh-Haamstede,

en hopelijk tot ziens bij Welgelegen!

Willem de Jong & Linda Kenters

 

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.