r2 r4 r7 sl-rep1 sl-rep2 sl-rep3 sl-rep4 sl-rep5 sl-rep6 sl-rep7

...... het komende seizoen vindt u bij Welgelegen een aantal verschillende soorten internet-toegang.

Snel, stabiel, gratis of betaald, het is allemaal mogelijk.

Graag houden we u op de hoogte:

Heeft u een huisje of stacaravan gehuurd, of komt u een weekje kamperen? Dan huurt u altijd inclusief een gratis stabiele wifi-verbinding.

Bij aankomst ontvangt u een persoonlijke code, waarmee u gedurende uw verblijf gratis en onbeperkt gebruik kunt maken van internet, zonder een maximum aan apparaten.

Of u hier veel tijd voor zult hebben, is een ander verhaal..... wij vermoeden dat u misschien meer te vinden zult zijn in de prachtige omgeving van Welgelegen!

Maar eenmaal thuis in uw accommodatie kunt u uw prachtige foto's direct doorsturen naar het thuisfront!

Of u nu een (voor-)seizoenplaats heeft, of verblijft in een eigen chalet of stacaravan:
Welgelegen heeft voor u een (bovengronds) wifinetwerk tot aan iedere plaats. Bij de permanente standplaatsen is het daarnaast mogelijk om internet -middels een glasvezelkabel- aan te sluiten tot in uw eigen chalet of stacaravan. Vraag op de receptie gerust naar alle mogelijkheden!

 

 

 

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.