k1 k2 k3 k5 k6 k7 k8 k9 k91 k92 k93

Veld 8 is een uniek ruim, rustig en zonnig veld, met slechts 4 riante plaatsen, afgescheiden door fruitbomen en wilde bloemen. Wifi is gratis op uw plek aanwezig als u komt kamperen; gratis snel en stabiel internet op uw plaats. Op alle plaatsen is een eigen waterkraan aanwezig.

Gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van de douches en warmwatertappunten in het sanitairgebouw, dat zich vlakbij bevindt aan de rand van veld 4. De toiletten en douches worden dagelijks fris en schoon gehouden. Parkeren kan op de parkeerstrook vlakbij het veld, uit het zicht van de plaatsen. Op dit veld is er een stroom-aansluiting van 10 ampère, een water aansluitpunt, een vuilwater-afvoer en een afvoer-aansluiting voor uw wasbak aanwezig.
 

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.