k1 k2 k3 k5 k6 k7 k8 k9 k91 k92 k93

Veld 7 is een uniek ruim, rustig en zonnig veld, met slechts 3 riante plaatsen, afgescheiden door fruitbomen en wilde bloemen. Een kampeerterrein met zo veel ruimte, dat gasten vaak denken dat het nog niet 'vol' is.... maar helaas: zodra er 3 plaatsen bezet zijn, mag er niemand meer bij (op de foto's is dit veld geheel bezet). Wifi is gratis op uw plek aanwezig als u komt kamperen.

Gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van de douches en warmwatertappunten in het sanitairgebouw, dat zich vlakbij bevindt aan de rand van veld 4. Parkeren kan op de parkeerstrook vlakbij het veld, uit het zicht van de plaatsen. Op dit veld is er een stroom-aansluiting van 10 ampère, een water aansluiting, een vuilwater-afvoer en een afvoer-aansluiting voor uw wasbak aanwezig.
 

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.