k1 k2 k3 k5 k6 k7 k8 k9 k91 k92 k93

Veld 6 is een heerlijk veld, rustig en zonnig, met 6 zeer ruime plaatsen, afgescheiden door fruitbomen en wilde bloemen. Aan de rand van dit veld is er een klein speelhoekje voor de allerjongste kindjes (met een speelhuisje, enkele wilgentenenhutjes, en enkele zandspeelbakken). Internet (wifi) is gratis op uw plek aanwezig als u komt kamperen.

Gasten kunnen onbeperkt en gratis gebruik maken van de douches en warmwatertappunten in het sanitairgebouw, dat zich vlakbij bevindt aan de rand van veld 4. Het sanitairgebouw wordt met veel zorg schoon gemaakt en gehouden. Parkeren kan op de parkeerstrook vlakbij het veld, uit het zicht van de plaatsen. Op dit veld is er een stroom-aansluiting van 10 ampère, een water-aansluiting, een vuilwater-afvoer en een afvoer-aansluiting voor uw wasbak aanwezig.
 

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.