Print
plaatsgrootte: 200-500m2  
pachtprijs: afhankelijk van de grootte  
mogelijkheden: nieuw chalet te plaatsen  

 

Af en toe komen er kavels vrij bij Welgelegen. Vaste standplaatsen kunnen ook aangepast worden. Mocht u speciale wensen hebben, bijvoorbeeld een extra riante plaats wensen, of een voorkeur hebben voor een specifiek gedeelte van het terrein, vertel het ons! Mocht er niet direct een gewenste vaste plaats vrij zijn, dan kunt u uw gegevens en wensen achterlaten voor een vrijblijvend plekje op onze geïnteresseerden-lijst. Zodra er eventuele nieuwe ontwikkelingen zijn, wordt u als eerste geïnformeerd.

 

Chalets van maximaal 55m2 zijn op de plaatsen toegestaan, inclusief schuurtje van max. 9m2. Welgelegen vindt het belangrijk dat het terrein een mooi en rustig geheel blijft, en dat de chaletplaatsen opgaan in de natuurlijke omgeving. Daarom vragen we in de kleurstelling rekening te houden met de andere nieuw-geplaatste chalets en stacaravans (houttinten, beige/zand/wit, grijs/antraciet etc).

 

mail ons!

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.