Print

Excuses, alle voor- en seizoenplaatsen voor 2022 zijn helaas bezet. Toch naar Welgelegen? In enkele weken is er nog een kampeerplekje beschikbaar, of huur een van de luxe huisjes! Bel of mail voor meer informatie.

 

 .....Wilt u eigenlijk niet meer weg uit Zeeland, en zoekt u een eigen plekje middenin ’t groen? Informeer naar de mogelijkheden!

Welgelegen heeft heerlijke natuurlijke en riante voorseizoensplaatsen en seizoensplaatsen voor uw toercaravan. Onze standplaatsen zijn niet eenvoudig vergelijkbaar met vele andere campingplaatsen; het gehele kampeerterrein is bewust ingedeeld om de plaatsen zo riant mogelijk te maken, met veel rust, veel ruimte en veel privacy. Het kampeergedeelte lijkt op sommige plaatsen meer op een natuurparkje dan op een campingterrein. De foto's geven als het goed is als een goede eerste indruk, maar kom ook gerust zelf een keer kijken. U bent van harte welkom!


Voorseizoenplaats:
periode: 1 april - 19 juni 2022
prijs: € 1109,-

Seizoenplaats:
periode: 1 april - 2 oktober 2022
prijs: € 2396,-


Altijd inclusief het volgende:
...Uw toercaravan op een riante plaats naar eigen keus, uw auto op een van de parkeerplaatsen, gratis douchegebruik en (warm)water, Welgelegen’s gratis ansichtkaarten en omgevingsinformatie. Toiletpapier, toiletseat-cleaner, e.d. zijn gratis aanwezig in het sanitair gebouw.

Bijkomende kosten:
* toeristenbelasting wordt afgerekend middels het forfaitair tarief (in 2021 was dit 268,64)
* stroom wordt aan het eind van uw verblijf naar verbruik verrekend
* indien u logees heeft ontvangen, betaalt u hiervoor een gastentarief
* wifi op uw eigen plaats is inclusief in de prijs
* meerprijs voor privé-sanitair indien mogelijk: € 235,- per seizoen (reeds bezet in 2022)

Extra mogelijkheden en tarieven:
* wasmuntje voor de snelle wasserette-wasmachine, incl. was-tabs: € 4,50
* droogmuntje voor de snelle wasserette-droger: € 2,50

Hondjes mee op een voor-, na- of seizoenplaats:
Op de kampeervelden zijn hier en daar gasten met hondjes aanwezig. Om eventuele overlast te voorkomen is dit echter niet op alle kampeerplaatsen van Welgelegen mogelijk. Voor 2022 is het niet mogelijk om een voor-, na- of seizoenplaats te boeken met hondje.

 

Bel of mail ons gerust voor meer informatie, plaatsen

en beschikbare periodes,

we helpen u graag!

mail ons!

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.