t1 t2 t3 t4 t6 t7 t8

 

 ...... kom ook kamperen in Burgh-Haamstede! Kom naar Welgelegen, en geniet van de rust, ruimte en privacy! De douches en toiletten in het sanitairgebouw worden met veel zorg schoon gehouden. Op alle kampeerplaatsen is er gratis wifi beschikbaar. Ruimte heeft Welgelegen in overvloed, maar het aantal beschikbare plaatsen is jaarlijks snel bezet. Plaatsen zijn dus beperkt, dus bel of mail altijd vooraf voor een reservering!

( NB: camperplaatsen zijn helaas niet aanwezig bij Welgelegen.... Het boomgaardterrein is grotendeels onverhard voor een zo natuurlijk mogelijke sfeer, maar daarom helaas niet geschikt om te gebruiken als camperplaats )

 

Prijs per nacht in 2022 (standaard-tarief inclusief douchen/2pers/tent of caravan, excl. toeristenbelasting en elektra):
* 2 personen € 35,57 per nacht
* 3 personen € 40,19 per nacht
* 4 personen € 44,80 per nacht
* 5 personen € 49,40 per nacht
* 6 personen € 54,02 per nacht

Prijs per nacht in 2022 (kortings-tarief bij verblijf v.a. 7 nachten in laagseizoenweken; inclusief douchen/2pers/tent of caravan, excl. toeristenbelasting en elektra):
* 2 personen € 28,45 per nacht
* 3 personen € 32,15 per nacht
* 4 personen € 35,83 per nacht
* 5 personen € 39,52 per nacht
* 6 personen € 43,22 per nacht

het tarief voor zowel toeristenbelasting en elektra is helaas nog niet bekend. In 2021 was het tarief voor toeristenbelasting 1,46 p.p.p.n., en de bijdrage voor elektra 2,10 per nacht.

Douchegebruik en gebruik van (warm) water is gratis. Toiletpapier, diverse reinigings- en desinfectiespray's, hand- en poetsdoekjes en toiletseat-cleaner zijn daarnaast gratis aanwezig in en om het sanitairgebouw.

Wasserette:
* wasmuntje voor de wasmachine (incl. wasmiddel-tabs): € 4,50
* droogmuntje voor de droger: € 2,50

Het standaardtarief geldt in de volgende periodes:
* vanaf 20 juni tot en met 3 september 2020
* in alle andere vakantieweken en weken met daarin 1 of meerdere feestdagen (pasen, hemelvaart, pinksteren, meivakantie, etc)

Het kortingstarief geldt bij een verblijf van minimaal 1 week, alleen in de volgende periodes:
* tot 20 juni, en vanaf 3 september, mits er geen feestdagen in deze weken vallen.

Honden op de kampeerveldjes:
Het meebrengen van een hond is jaarlijks op een zeer beperkt aantal plaatsen toegestaan. Voor 2022 zijn alle plaatsen incl. hondje echter inmiddels bezet.

 

 

Bel of mail gerust voor meer informatie

en beschikbare periodes,

we helpen graag!

mail ons!

 

 

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.