c0 c01 c02 c03 c1 c10 c11 c12 c14 c15 c16 c17 c18 c19 c20 c22 c23 c24 c3 c4 c5 c6 c9

....Bent u op zoek naar een eigen plekje in Zeeland, middenin ’t groen?
Houdt u van rust, ruimte, privacy, en een natuurlijke omgeving?


Informeer dan naar de mogelijkheden; Welgelegen heeft heerlijke natuurlijke en riante plaatsen voor een eigen stacaravan of chalet! U kiest en koopt uw eigen stacaravan of chalet bij Welgelegen geheel provisievrij.

Alle plaatsen bij Welgelegen variëren flink van elkaar qua afmeting; de kleinste plekjes zijn zo’n 200m2, de grootste rond de 500m2. Om een eerlijke verdeling van de tarieven aan te houden, geldt bij Welgelegen een standaardbedrag van 200m2, met een meerprijs per extra vierkante meter.

De prijs per seizoen hangt dus grotendeels af van de (grootte van de) beschikbare kavels; hieronder vindt u het standaard pachtbedrag voor kavels tot 200m2. Klikt u voor het overzicht van actuele vrije kavels en bijbehorende huurtarieven van de plaatsen hiernaast op een van de foto’s van het actuele aanbod en bijbehorende prijzen.

 
Chaletplaats tot 200m2 (in 2019):
prijs: € 3339,55
bijkomende kosten:
gasverbruik, stroomverbruik, waterverbruik, wifi op eigen plaats (indien gewenst), vastrechtbijdrage voor stroomaansluiting indien een aansluiting van 16 Ampère of hoger gewenst is

inclusief:
alle overige heffingen en vastrecht, stroomaansluiting van 10 Amp., toeristenbelasting, huisvuilkosten, de gratis wifi-hotspot

voorzieningen:
receptie 24u per dag bereikbaar, wasserette, eigen boomgaard-/natuurgebied waar gasten gratis onbespoten pruimen-rassen kunnen plukken, klein kinderspeelhoekje (zandbakjes en speelhuisje), en vooral heel veel rust, ruimte en natuur!

op loopafstand:
kleine supermarkt met verse broodjes, groentenwinkeltje bij de boer, diverse restaurants en eethuisjes, ijsverkoop, afhaalmogelijkheden, vlakbij strand, zee, bos en duin, Oosterschelde en de Stormvloedkering.


 

Heeft u interesse?

Informeer gerust naar de mogelijkheden, of kom een kijkje nemen,

we helpen u graag! 

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.