t1 t2 t3 t4 t6 t7 t8

Tarieven 2021-2022

Prijs per week:

* tijdens het laagseizoen: € 623,-

* tijdens het middenseizoen: € 687,-

* tijdens het hoogseizoen: € 912,-

 

 Tarieven 2021-2022

Prijs per week:

* tijdens het laagseizoen: € 682,-

* tijdens het middenseizoen: € 734,-

* tijdens het hoogseizoen: € 1056,-

 

Tarieven 2021-2022

Prijs per week:

* tijdens het laagseizoen: € 764,-

* tijdens het middenseizoen: € 842,-

* tijdens het hoogseizoen: € 1096,-

 

huisje Wilde zwaan

 __________                 

 Tarieven 2021-2022

Prijs per week:

* tijdens het laagseizoen: € 646,-

* tijdens het middenseizoen: € 712,-

* tijdens het hoogseizoen: € 953,-

 

....... extra kortingen gewenst?

Alle genoemde prijzen zijn reeds ingedeeld naar de verschillende seizoenen. Welgelegen geeft u hiermee de best mogelijke prijs per periode. De huisjes worden met zorg ingericht, na elk vertrek grondig gepoetst, en jaarlijks voorzien van allerlei nieuwe zaken. Helaas is het daarom niet mogelijk om extra kortingen te bieden, last-minute acties, aanbiedingen of andere acties.
 
 

Alle genoemde prijzen zijn altijd inclusief het volgende:

Gratis eigen wifi-accespoint, water- en energiekosten, toeristenbelasting, Welgelegen’s ansichtkaarten (tip: neem uw adresboekje mee, stuur weer eens ouderwets een kaartje!) en alle mogelijke omgevingsinformatie in uw huisje.

Het volgende is bedoeld om zelf mee te brengen, of te huren:

Uw badhanddoeken, keukendoeken en linnengoed. Deze zijn ook te huur als u dit prettig vindt. Een linnenpakket bestaat uit een katoen-satijn dekbedovertrek, een kussensloop en een hoeslaken (100% katoen) en kost per persoon 7,50. Een handdoekpakket bestaat uit 2 badlakens en 2 handdoeken, en kost 7,50 per pakket. Een keuken-set kost 5,50 (3x handdoek, 3x theedoek).

Eindschoonmaak:

* indien gewenst kunt u de eindschoonmaak bijbestellen  (70,- voor de huisjes / 75,- voor het huis op Park Zeeduin). Zelf schoonmaken voor vertrek is ook mogelijk; alle schoonmaakmiddelen en doekjes zijn aanwezig.

Wanneer gelden hoog- , midden- en laagseizoentarieven?

hoogseizoen: de maanden juli en augustus
middenseizoen: de overige vakantieweken en weken met een feestdag erin
laagseizoen: alle overige periodes van het jaar
 

Honden / roken:

In alle huisjes is roken niet toegestaan. / Een hond meebrengen naar de huisjes is incidenteel mogelijk, mits u er zorg voor draagt dat de hond geen schade toebrengt aan de accommodaties. Voor uw hond vragen we geen bijdrage. Wel vragen we uw hond niet in de slaapvertrekken te laten, niet alleen achter te laten, geen (geluids)overlast te laten geven en altijd aangelijnd te houden op het terrein. Een eindschoonmaak kan niet worden bijgeboekt als u een hond mee brengt. Gebruik van zakjes op het terrein zien we liever niet; uw hond kan echt alleen buiten het terrein worden uitgelaten. We hopen op uw begrip hiervoor! Welgelegen maakt bij iedere wisseling de huisjes grondig schoon; u kunt er altijd van uit gaan dat u in een brandschoon huisje arriveert bij aankomst!
 

Bel of mail ons gerust voor meer informatie over tarieven en beschikbaarheid, we helpen u graag!

mail ons!

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.