Print
Een prachtige molen waar Burgh trots op is, Molen de Graanhalm, op 2,8km van Welgelegen. Met overheerlijke pannenkoeken en gezellige pannenkoekenbakkers. Leuk met kinderen, schattig speeltuintje, leuk terras en uniek winkeltje onderaan de molen (tip: op zoek naar de betere en echt originele zeeuwse souvenirs? Ga dan naar dat winkeltje: pannenkoekenmix gemalen met zeeuwse tarwe in eigen molen, zeeuwse zeepjes, zelfgemaakte jam, etc). Pannekoekenmolen De Graanhalm - Burghseweg 53, 4328 LA Burgh-Haamstede www.pannekoekenmolen.nl (let op: panne zònder N!) 0111-652 415
......Overigens, bent u niet in Burgh maar wel in de omgeving van Scharendijke? Ook hier vindt u een pannenkoelenmolen, met winkeltje, maar dan mèt N: www.pannenkoekenmolen.nl )

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.