r2 r4 r7 sl-rep1 sl-rep2 sl-rep3 sl-rep4 sl-rep5 sl-rep6 sl-rep7

In 2019 zullen de prijzen bij Welgelegen (en alle andere recreatieterreinen) iets hoger zijn. Jaarlijks worden alle tarieven aangepast aan de inflatiecorrectie, aan het einde van ieder seizoen. Daarnaast lijken er echter de volgende veranderingen aan te komen:

- de overheid wil het lage btw-tarief van 6% vervangen voor 9%. De huur van vakantiehuisjes, het huren van een kampeerplaats, en de standplaatsen van stacaravans/chalets vallen hier tot op heden onder. Met Prinsjesdag (sept. 2018) wordt definitief bekend of e.e.a. doorgaat, maar als het doorgaat, dan gebeurt dit met ingang van 1/1/2019. Om een lang verhaal kort te maken: dan moeten we helaas rekening houden met een verhoging van 3%.
- tegelijkertijd (jammer van de timing, zo samen met de btw!) heeft de gemeente Schouwen-Duiveland het plan om de toeristenbelasting volgend jaar te gaan verhogen met zo'n 25%. Welgelegen hoopt natuurlijk dat dit alsnog wordt aangepast. Maar mocht dit doorgaan (w.s. pas bekend in nov.2018), dan verandert de toeristenbelastingbijdrage met ingang van 2019 van €1,15 naar €1,40 (per persoon per nacht). 

....zodra er meer bekend is, melden we het u zo snel mogelijk!

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.