c0 c01 c02 c03 c1 c10 c11 c12 c14 c15 c16 c17 c18 c19 c20 c22 c23 c24 c3 c4 c5 c6 c9

Op dit moment zijn er geen bestaande chalets te koop, en geen vrije kavels.

Heeft u serieuze interesse?

Neem dan contact op per e-mail, om uzelf in te schrijven op de geinteresseerden-lijst voor bestaande chalets en/of vrije kavels.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Vrijgekomen kavels worden altijd netjes en leeg aan u opgeleverd. De hoogte van uw stroom-aansluiting kunt u zelf kiezen, er is een goede drainage aanwezig, en u kunt tegen een vergoeding het hele seizoen gebruik maken van snel en stabiel bekabeld internet in het eigen chalet.

Welgelegen is als chaletpark geheel “anders dan anders”; chalets bevinden zich veelal op riante plaatsen en liggen verscholen in ’t groen, zo ruim mogelijk verspreid over het park, met veel groene hoekjes. De plaatsen zijn zeer ruim; van 200m2 tot zo’n 500m2. Gasten van Welgelegen zijn vrijwel zonder uitzondering 'rustzoekers en natuurliefhebbers', waarderen de groene omgeving, en kiezen Welgelegen uit vanwege de natuur, de rust en de privacy. Op het park zijn voorzieningen, zoals snackbar en kantine, bewust niet aanwezig, en commerciële verhuur van chalets is om deze reden niet toegestaan.

Het gehele terrein wordt zo natuurlijk en biologisch mogelijk onderhouden. Veel oude fruitbomen zijn aanwezig, waar gasten in de zomer zelf onbespoten pruimen van proeven. Op loopafstand vindt u knusse restaurants en terrasjes, een groentenwinkeltje, een kleine supermarkt met verse broodjes, het strand, het bos en de duinen. Honden zijn op de chaletplaatsen niet meer toegestaan, en het terrein is niet jaarrond geopend: in de wintermaanden is het terrein gesloten (jaarlijks tussen 1 november en 15 maart). Belangrijk om te weten is: chaletplaatsen kunnen alleen worden ingericht met streekeigen beplanting en fruitbomen; passend is in het voormalige boomgaard-terrein. Bloemenborders, tuintjes, hekwerken en afscheidingen zijn er bewust niet toegestaan. Omdat het een rustzoekersterrein is, waar rust, privacy en natuur de kenmerken zijn, is het belangrijk dat dit exact is wat u zoekt en wat bij u past.

 

 

mail ons!

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede