c0 c01 c02 c03 c1 c10 c11 c12 c14 c15 c16 c17 c18 c19 c20 c22 c23 c24 c3 c4 c5 c6 c9
......zoekt u een eigen chalet in Burgh-Haamstede, middenin 't groen, met veel ruimte en veel rust?
Kom dan eens kijken bij Welgelegen!

Helaas zijn er momenteel geen vrije kavels te huur of gebruikte chalets te koop. In de winter van 2020/'21 komen er echter enkele unieke chaletplaatsen beschikbaar voor het plaatsen van een eigen nieuw chalet.  Daarnaast is het altijd mogelijk dat er tussentijds nog bestaande plaatsen vrij komen, of gebruikte chalets te koop aangeboden gaan worden. Mocht u hiervan op de hoogte willen worden gehouden, neem dan contact op met Welgelegen, we helpen u graag!

Vrijgekomen kavels worden altijd netjes en leeg aan u opgeleverd. De hoogte van uw stroom-aansluiting kunt u zelf kiezen, er is een goede drainage aanwezig, en u kunt tegen een vergoeding het hele seizoen gebruik maken van snel en stabiel bekabeld internet in het eigen chalet.

Welgelegen is als chaletpark geheel “anders dan anders”; chalets bevinden zich veelal op riante plaatsen en liggen verscholen in ’t groen, zo ruim mogelijk verspreid over het park, met veel groene hoekjes. De plaatsen zijn zeer ruim; van 200m2 tot zo’n 500m2. Gasten van Welgelegen zijn veelal 'rustzoekers en natuurliefhebbers', waarderen de groene omgeving, en kiezen Welgelegen vaak uit vanwege de natuur, de rust en de privacy. Op het park zijn voorzieningen, zoals snackbar en kantine, daarom bewust niet aanwezig, en commerciële verhuur van chalets is om deze reden niet toegestaan.

Het gehele terrein wordt zo natuurlijk mogelijk onderhouden. Veel oude fruitbomen zijn aanwezig, waar gasten in de zomer zelf onbespoten pruimen van proeven. Op loopafstand vindt u knusse restaurants en terrasjes, een groentenwinkeltje, een kleine supermarkt met verse broodjes, het strand, het bos en de duinen. Honden zijn op de chaletplaatsen na wisseling niet meer toegestaan, en het terrein is niet jaarrond geopend: in de wintermaanden is het terrein gesloten (jaarlijks tussen 1 november en 15 maart).

Heeft u interesse?
Informeer gerust naar de mogelijkheden, of kom een kijkje nemen
we helpen u graag!

mail ons!

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.