r1 r10 r11 r12 r2 r3 r4 r5 r6 r7 r8 r9

U vindt de receptie van recreatieterrein Welgelegen bij de rode speldenknop. Hier bevinden zich ook de huisjes Zilvermeeuw, Wilde Zwaan en Zomervreugd, en Caravan 2. De kampeer- en chaletplaatsen in de voormalige boomgaard bevinden zich net aan de andere kant van de Kraaijensteinweg, op het (groene) gedeelte tussen het Wissewekken en de Haaymanshoeve.

Klik voor een beter indruk eens op satelliet-weergave (de groene knop): juist dan kunt u goed zien dat Welgelegen u veel ruimte en groen biedt (vergelijk het terrein maar eens met de rest van de omgeving). Het strand en de bossen vindt u iets verder naar links; sleep de kaart er gerust heen!

Komt ook een keer langs om Welgelegen eens in 't echt te bekijken! Of bel / mail ons, en huur meteen een plaats of accommodatie!

Route beschrijving receptie

Route beschrijving camping

Plattegrond Welgelegen

Plattegrond omgeving Welgelegen

Recensies & gastenboek

Bel of mail, we helpen u graag!

Telefone: 0111 651786
Email: info@wissewekken11.nl
Website: www.welkombijwelgelegen.nl

Wissewekken 11
4328px Burgh Haamstede

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.